fbpx

Цени

Начало » Цени

Цени

Несъмнено, всеки, който иска да построи къща, се пита колко ще струва и дали цената ще отговаря на определения бюджет. Предлаганите от нас решения за строителство на къщи с дървена конструкция са съобразени с конкретните изисквания на нашите клиенти – качество на вложените материали, местоположение и много други детайли, специфични за конкретния проект.

Ние предлагаме строителство. Ето защо ни е необходим проект, на базата на който да обсъдим всички детайли относно Вашия нов дом. Най-удачният вариант е първо да се изработи идеен проект от архитект. На него ясно ще се виждат Вашите изисквания към сградата, нейното разположение в парцела,  местоположение на строеж  и т.н.  На база идейния проект, ние ще можем да дадем съвсем точна и детайлна оферта, която е окончателна и няма да се промени в процеса на строеж. Това ще Ви даде спокойствието, че проектът ще бъде завършен за стойността, която сме уточнили първоначално.

Можем да Ви съдействаме за среща с архитект.  Необходимо е да имате само Виза за проектиране. Изготвянето на идеен проект е в порядъка на 5-8 EUR/м2, които се приспадат от стойността на окончателното проектиране по всички части. Също така, за отправна точка можем да използваме и готов проект, който Ви допада.

Базирайки се на нашия опит, можем да кажем, че цените на сглобяеми къщи изпълнени “До ключ” варират в диапазона 390-420 EUR/м2. 

 

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.