Цени

Начало » Цени

Цени

Несъмнено, всеки, който иска да построи къща се пита колко ще струва и дали цената ще отговаря на определения бюджет. Предлаганите от нас решения за строителство на къщи с дървена или стоманобетонна конструкция са съобразени с конкретните изисквания за ползване, качество на вложените материали, местоположение на монтаж и много други детайли, специфични за конкретния проект.

Ние предлагаме цялостна услуга – проектиране, строителство, узаконяване. Масова практика е да се даде ниска цена и в последствие да изникнат „непредвидени“ разходи, които увеличават стойността на проекта. Ето защо смятаме, че най-удачният вариант е да се направи първоначална среща, на която да ни запознаете с намеренията си за строеж, бюджет, местоположение и т.н. Ние ще Ви покажем различни технологии на изпълнение, ще уточним материалите за конструкции и довършителни дейности и ще предложим вариант за изпълнение и прогнозна цена на проекта. След като одобрите технологията, по която ще се строи къщата и предварителната оферта за изпълнение, можем да пристъпим към проектиране. В случай, че разполагате с готов проект, той ще послужи за отправна точка за изготвяне на ценова оферта.

Изготвянето на идеен проект, съобразен изцяло с Вашите изисквания и параметрите на застрояване в парцела, с който разполагате, ние изготвяме безплатно. След това може да дадем съвсем точна оферта за изпълнение. Тя е окончателна и няма да се промени в процеса на строеж. Това ще Ви даде спокойствието, че проектът ще бъде завършен за стойността, която сме уточнили първоначално.

От опита, който имаме можем да кажем, че цените за сглобяеми къщи, изпълнени “До ключ” варират в диапазона 380-430 EUR/м2.

Оферта за монолитна къща можем да дадем след представяне на план Аркитектура, Конструкции и Количествена сметка

Свържете се с нас и ние ще изградим Вашия нов Дом.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.