fbpx

Цени

Начало » Цени

Цени

Несъмнено, всеки, който иска да построи къща, се пита колко ще струва и дали цената ще отговаря на определения бюджет. Предлаганите от нас решения за строителство на къщи с дървена конструкция са съобразени с конкретните изисквания на нашите клиенти – качество на вложените материали, местоположение и много други детайли, специфични за конкретния проект.

Ние предлагаме услуга строителство. Ето защо ни е необходим проект, който да обсъдим детайлно. Най-удачният вариант е първо да се изработи идеен проект от архитект. На него ясно ще се виждат Вашите изисквания към сградата, нейното разположение в парцела,  местоположение на строеж  и т.н.  На база идейния проект, ние ще можем да дадем съвсем точна и детайлна оферта, която е окончателна и няма да се промени в процеса на строеж. Това ще Ви даде спокойствието, че проектът ще бъде завършен за стойността, която сме уточнили първоначално. Можем да Ви съдействаме за среща с архитект.  Необходимо е да имате само виза за проектиране. Изготвянето на идеен проект е в порядъка на 5-8 EUR/м2.

Също така, за първоначален раговор може да се използва и готов проект от интернет, който Ви допада, заедно със скица на имота или виза проектиране.

Базирайки се на нашия опит, можем да кажем, че цената за строеж на стандартна къща изпълнена “До ключ” без да се прави компромис с качеството на материалите и без да се пропускат ключови конструктивни елементи варират в диапазона 390-420 EUR/м2. 

Можете да изтеглите подробна оферта за строеж на нискоенергийна къща от тук: INCH House Offer All Season Comfort

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.